Vörös-villám versenykiírás

Vörös-villám félmaraton: „Kicsit több mint félmaraton, kicsit több mint egy verseny!” Miért is kicsit több mint egy verseny? Villámszakaszt teszünk a versenybe, ahol külön díjazzuk a leggyorsabb női és férfi teljesítőt.

Figyelem! Limitált résztvevői létszám! Az első 150 fő nevezését tudjuk elfogadni! (A nevezési díjak beérkezését vesszük figyelembe. A limitált résztvevői keretet nem befolyásolják a rendezvény meghívott résztvevői.)

Vörös villám félmaraton

Rendezés ideje: 2018. március 16. (péntek)

Rajt és cél: Pilisvörösvár, városi sportpálya (Pilisvörösvár, Szent Erzsébet u. 37.) Csomagmegőrzés, öltözési és tisztálkodási lehetőség a sportpályán.

Rajtidő: 10.30 óra

Rajtszám átvétel kezdete: 8.30 óra

Nevezési díj – kizárólag előnevezéssel március 11-ig: 5000 Ft.

Díjazás: érem

Táv: 24 km

Szintemelkedés: 638 m

Szintidő: 4 óra

Útvonal: Pilisvörösvár – Kálvária – Vörös-hegy – Fehér-hegy – Iluska-forrás – Pilisszántó – Szántói-nyereg – Hosszú-hegy – Macska-barlang – Pilisvörösvár

GPS Track

Eredményhirdetés: 14.45-15.00, az utolsó futó beérkezése után

Ellenőrzés, útvonalkövetés, igazolás

A verseny időmérése  TRAXPACE chipes időmérő rendszerrel történik. A chip letéti díja: 1000 forint. Ezt a pénzt a verseny után, a chip leadásakor maradéktalanul visszakapod. Minden versenyző letéti díja egy saját borítékba kerül, így ugyanazokat a címleteket kapja vissza, mint amit leadott. (Zálogtárgyat, igazolványt nem áll módunkban elfogadni!)

Nevezés

Az előzetes nevezés az online regisztrációt és a nevezési díjnak az előzetes nevezés határidejéig történő beérkezését jelenti.

A nevezési díj utalása
  • számlaszám: 12010855-00132754-00100005
  • nemzetközi számlaszám: (IBAN) HU18 12010855-00132754-00100005
  • S.W.I.F.T.: UBRTHUHB
  • számlavezető bank: Raiffeisen Bank Zrt.
  • jogosult: Magyar Vándorok Teljesítménytúrázó Egyesülete
  • közlemény: regisztrációs szám

Külföldről érkező átutalás esetén az összes ebből adódó költség a feladót terheli!

Ha valaki az előzetes nevezése ellenére, valamilyen oknál fogva mégsem tud a rendezvényen részt venni, a nevezési díjat nem áll módunkban visszatéríteni!

Az előnevezések az előnevezési határidő előtt átruházhatóak, de a határidő után és a rajt helyszínén nincs lehetőség módosítani! Más rajtcsomagját átvenni, azzal indulni tilos, kizárással jár. Az előnevezési időszak után, nevezés átruházására nincs lehetőség.

Egy regisztráció nem elegendő több nevezési díj befizetéséhez!

Nyomatékosan kérünk mindenkit a határidők betartására és a kért adatok elküldésére!

Mit nyújtunk a nevezési díjért?

Rajtszámot, frissítőt két helyen és a célban, időmérést, a célbaérőknek érmet, valamint díjazzuk a leggyorsabb három-három női és férfi futót! A gyorsasági szakasz női, illetve férfi győztesét külön díjazzuk.

Kérjük, hogy nevezés előtt olvasd el a szabályzatot! Köszönjük.

Sikeres felkészülést kívánunk!

A Magyar Vándorok TE csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.